Tlačiareň štítkov Brady BBP™33

Spoločnosť Brady, popredný výrobca tlačových systémov a materiálov pre značenie, uvádza na trh tlačiareň štítkov BBP™33. Nový tlačový systém Brady s jednoduchou obsluhou využíva „vkladacie“ spotrebné materiály, vďaka čomu ich dokáže používateľ kompletne vymeniť za menej ako 20 sekúnd bez nutnosti nastavovania či kalibrácie.

BBP33Tlačiareň BBP™33 bola navrhnutá s cieľom maximálne uľahčiť a urýchliť výrobu štítkov. Je určená pre používateľov, ktorí musia často meniť typy štítkov. Nová tlačiareň zároveň pomáha znížiť náklady a zlepšiť produktivitu tým, že úplne eliminuje tlač prázdnych štítkov vďaka vysokej kvalite tlače už od prvého štítku.

„Strata času pri nastavovaní tlačiarne dokáže byť naozaj frustrujúca“, hovorí Hilde De Swerdt, produktový manažér tlačových systémov pre oblasť EMEA (EMEA Product Marketing Manager for Printing Systems). „Pri vývoji tlačiarne BBP™33 sa nám podarilo skresať čas potrebný na nastavenie na absolútne minimum. Obľúbia si ju najmä používatelia, ktorí potrebujú tlačiť rôzne typy značenia. Jej obsluha je jednoduchá a intuitívna. Používateľ na nej dokáže tlačiť štítky v špičkovej kvalite prakticky bez zaškolenia.“

Tlačiareň BBP™33 je schopná tlačiť na 600 typov štítkov a 40 rôznych materiálov. Zariadenie dokáže pracovať s najrôznejšími typmi vysekaných štítkov na označovanie produktov, káblov a laboratórnych vzoriek, ako aj s celým radom materiálov na výrobu bezpečnostných tabuliek a informačných nápisov

Označovanie produktov

Výrobné prevádzky s rôznorodými požiadavkami na označovanie - od výroby štítkov na dosky plošných spojov až po označovanie káblov pomocou bužírok - ocenia tlačiareň BBP™33 vďaka výnimočne rýchlej a pružnej výmeny spotrebného materiálu bez zbytočného odpadu. Toto zariadenie ponúka vysoký stupeň kompatibility s množstvom materiálov v štandardných aj individuálnych formátoch, ktoré odolávajú pôsobeniu najrôznejších chemikálií a extrémnym teplotám.

Označovanie vodičov a káblov

Vďaka schopnosti tlačiť na rôzne typy štítkov sa tlačiareň BBP™33 uplatní v elektrotechnickom priemysle, ako aj vo všetkých odvetviach, kde sa používa veľké množstvo vodičov a káblov. Nezáleží na tom, či sa používajú obľúbené samolaminovacie štítky a zmršťovacie bužírky, alebo ide o označovanie čelných panelov a svorkovníc, tlačiareň BBP™33 určite zlepší celkovú produktvitu štítkov. Dokáže totiž správne vytlačiť štítok ihneď bez akéhokoľvek manuálneho nastavovania tlačiarne. Tlačiareň Brady BBP™33 zvládne aj tlač na obe strany zmršťovacej bužírky bez plytvania čo i len jedinou bužírkou. To tlačiarne iných značiek tak ľahko nedokážu.

Bezpečnostné značky a informačné nápisy

Vďaka svojej všestrannosti predstavuje tlačiareň BBP™33 cenovo výhodné riešenie výroby bezpečnostných a informačných nápisov pre akékoľvek priestory. Nová tlačiareň vyrobí bezpečnostné, identifikačné, interiérové aj exteriérové nápisy. Tieto je možné tlačiť na odolné materiály, schopné vydržať aj v extrémnych podmienkach. Pomocou jedinej tlačiarne tak môžete vyrobiť všetko, od fotoluminiscenčného značenia východov, až po označovanie podľa noriem GHS/CLP alebo značenie potrubí. Zákazníci si teraz môžu vybrať model BBP™31 pre prácu v samostatnom režime, alebo zvoliť model BBP™33 s napojením na PC. Všetky materiály pre tlačiareň BBP™31 možno používať aj s tlačiarňou BBP™33.

Označovanie v laboratóriách

Laboratórnych pracovníkov zbaví tlačiareň BBP™33 starostí s označovaním vzoriek pre zaistenie sledovateľnosti a identifikovateľnosti, vďaka čomu sa budú môcť viac sústrediť na iné dôležité úlohy. Tlačiarni BBP™33 nerobí problém tlač ani na materiály a formáty špeciálne vyvinuté pre náročné laboratórne prostredia, čo je záruka trvalej identifikovateľnosti vzoriek. Vďaka malej ploche, kompatibilite so špeciálnymi materiálmi pre laboratórne štítky a všestrannej použiteľnosti je tlačiareň BBP™33 ideálnou voľbou pre laboratóriá.

Tlačiareň BBP™33 spolupracuje so softvérmi od spoločnosti Brady na dizajn štítkov, akými sú Markware™, LabelMark™ a CodeSoft™. Ide o sofistikované programy pre rýchlu tvorbu značenia a čiarových kódov, ktoré ponúkajú široké možnosti vkladania ďalších symbolov a rôznych dát.