Riešenia Brady pre označovanie vzoriek v laboratóriách

„Predstavte si trvácne označenie testovaných vzoriek z odberov, ktoré budú spätne identifikovateľné po celý váš život. Presne to vám ukážeme!” – zanietene tvrdí David Walmsley zo spoločnosti Brady.

Lab35Na výstave Labor-TestExpo, ktorej oficiálnym partnerom je spoločnosť Brady, budú predstavené špecializované riešenia pre označovanie a spätnú identifikáciu vzoriek v laboratóriách. „Naše výskumno-vývojové centrum vyvinulo, úspešne otestovalo a uviedlo do výroby označovacie štítky, ktoré odolávajú extrémnym podmienkam, akými sú vysoké teploty autoklávu, extrémne nízke teploty pri skladovaní v tekutom dusíku, horúce kúpele a pôsobenie chemikálií na báze xylénu, alkoholov a DMSO.”  - hovorí David Walmsley, Segment manager pre platformu Označovanie produktov v spoločnosti Brady EMEA.

„Keď sme stáli na začiatku vývoja ideálneho riešenia pre označovanie testovaných vzoriek v laboratóriách, boli sme konfrontovaní s dvomi podstatnými podmienkami úspešnej identifikácie – trvácnosť a použiteľnosť.“ - vysvetľuje pán Walmsley. „Je na pováženie, ako sa plytvá časom pri ručnom popisovaní štítkov na skúmavky, vialky, sklíčka, pipety alebo kazety s tkanivovými vzorkami. A obzvlášť frustrujúce je, keď po skladovaní napríklad v tekutom dusíku zistíte, že štítkok už nie je čitateľný. Pritom existuje elegantné riešenie – špecializovaný materiál FreezerBondz™, ktorý sme práve pre tento typ skladovania vyvinuli. A nejde len o štítok. Súčasťou uceleného riešenia je zodpovedajúca  tlačiareň, softvér alebo aj automatický aplikátor etikiet, či skenery čiarových kódov. S náležitým vybavením bude pre vás označovanie, skladovanie a spätná identifikácia testovaných vzoriek už iba prechádzka ružovou záhradou.” – uzatvára David Walmsley.

Viac sa o našich identifikačných riešeniach dozviete v stánku Brady na výstave Labor TestExpo v Bratislave – Inchebe od 8. do 9. novembra 2012, alebo aj na prezentácii na súbežnom seminári. A nezabudnite na jedinečnú možnosť požičať si zdarma celý balík pre označovanie vzoriek priamo vo vašom laboratóriu! Tešíme sa na Vašu návštevu!

Kontaktujte nás emailom na central_europe@bradycorp.com, alebo telefonicky na 02-33004800.